Деян Йосифов

 Personal Website & Blog

Дипломна работа – Футболен стадион

Written By: Деян - Feb• 17•13

Реших, че е не лоша идея, предвид че от доста познати получих искането да им пратя таблата на дипломната ми работа, да се престраша в крайна сметка и макар да не съм на 100% доволен от постигнатия резултат предимно от липса на време (да си потърся извинение веднага :)) реших да кача таблата в сайта си.

Малко предистория – дипломната работа е на тема “Нов национален футболен стадион” и успях да я защитя с отличие към края на януари 2013 година. Обектът е ситуиран в кв. Обеля, гр. София, в близост до метрото, но това ще може да го види, който иска, по-подробно в таблата към проекта. За моделирането на формата съм използвал писан от мен софтуер – GDL обект за Архикад,  на име BezierSurfaceDPY-v14–11-01-2013.gsm, за който може да прочетете повече подробности, следвайки линка към тази статия.

Ето и галерия с таблата:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Comments

 1. Петър says:

  Добър ден г-н Йосифов! Много ми хареса вашата тема! Я да ви попитам а използвана литература от къде взехте благодаря ви предварително! 🙂

  • Деян says:

   Добър ден, с голямо закъснение:-). Ако все още е актуален въпросът, пиши пак и ще ти пратя проучването ми от начало на семестъра, където можеш да видиш използваната литература.

 2. Поздравления за работата. Ако някога се осъществи, то ще бъде най-красивия стадион в София, а и в цяла България.

 3. Тодор Петров Петров says:

  Здравейте господин Йосифов! Аз съм студент в УАСГ последха година и също съм решил да правя стадион за дипломна работа, даже също мисля да си го работя на архикад. Моя въпрос е дали от някъде мога и аз да погледна това проучване и литературата, която сте използвали за да знам какво се изисква и какво е нужно?
  Хубав ден ви желая! 🙂

  • Деян says:

   Ще потърся в архивите материалите от дипломната ми и ще ти ги пратя на e-mail-a в abv.bg довечера. 😉

   • Тодор Петров Петров says:

    Много ще съм ви благодарен! 😉
    Хубав ден!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *